instagram influencer

Manisha Sati Biography, Age, Relationships, Facts.

Manisha Sati is a 22-year-old Instagram celebrity, former Tiktok star, fashion blogger, actress, and model. She is well-known for her viral lip sync videos and short films. Manisha Sati has over 398k Instagram followers and has been in a number of programmes and music videos.

She is currently one of the most popular social media stars and influencers. Manisha Sati is a teenage actress who has amassed a large following on Tiktok and Instagram. In 1998, he was born in Delhi, India.

manisha sati biography, wiki, height, weight, birthday, age, movies, tv serials, instagram videos, youtube, songs, salary, net worth, income, boyfriend, father, mother, family, spouse, affairs, phone number Numbers, Photos, Houses, Automobiles, Awards, and Facts

Father’s Name Will Upadte Soon
Mother’s Name Will Upadte Soon
Sister’s Name Will update soon
Brother’s Name Will update soon
Best Friends Riya

*according to sources

Height in centimeters: 165 cm
in feet & inches: 5’ 5”
Weight in Kilograms: 53 kg
Eye color Black
Hair Color Black
Skin Color Fair
Bra size/burst size/boobs size 26 Inches
Waist size 24 Inches
Hip size/butt size 28 Inches
Figure 26-24-36inches

*according to sources

Marital Status Unmarried
Boyfriend N/A
Husband N/A
Children? N/A

*according to sources

Favorite Color Yellow
Favorite Destination

Mauritius

Favorite Actor Vicky Kaushal
Favorite Actress Deepika Padukone
Favorite Player Virat kohli, M.S. Dhoni
Favorite Sports Vollyball
Favorite Food Chole Bhature, Biriyani, Nihari
Hobbies Traveling, making dance videos, Photography
Favorite Colour Black
Favorite Pet Puppy
Favorite Bird Rosy Starling

Favorite Car BMW
Favorite Singer Artif Aslam
Favorite Politcian N/A
Favorite Movie Udaan
Favorite Perfume Cool Waters

*according to sources

Monthly 1 Lakh rupees
Net Worth 10 - 15 Lakh rupees

*according to sources

Instagram

manishasati17 539k Followers

Facebook
YouTube
Twitter
N/A

*according to sources

1) Manisha Sati Age?

Ans : 24 Years (2022) 

2) Manisha Sati Birthday (DOB)?

Ans : 20 October, 1998

3) Manisha Sati Birth Place?

Ans : Delhi, India

4) Manisha Sati Boyfriend?

Ans :  Not Yet

5) Manisha Sati Height?

Ans : 165 CM (5'5 fit)

6) Manisha Sati Weight?

Ans : 53 Kg

7) Manisha Sati School?

Ans : Will Update Soon 

8) Manisha Sati Favourite Cricketer?

Ans : Virat Kohli ,M.S. Dhoni

9) Manisha Sati Favourite Actor?

Ans : Vicky Kaushal

10) Manisha Sati Favourite Actress?

Ans : Deepika Padukone

11) Manisha Sati Famous For?

Ans : Child Artist, Instagram influencer, tiktoker

12) Manisha Sati Net Worth?

Ans : 1 - 5 Lakhs

13) Manisha Sati Income (monthly)?

Ans : 50 Thousand

14) Manisha Sati Profession?

Ans : Instagram Star, Ex TikTok Star, Fashion Blogger, Actress, and Model.

15) Manisha Sati Religion?

Ans : Hinduism

16) Manisha Sati Zodiac sign?

Ans : Leo

17) Manisha Sati Phone Number?

Ans : +91 98137xxxxx

*according to sources

Manisha Sati Facts

• Manisha Sati is a 22-year-old Instagram celebrity, former Tiktok celebrity, fashion blogger, actor, and model.

• Manisha Sati is very worried about her health, therefore she exercises often and eats a nutritious diet to maintain her body fit and healthy, which explains her lovely and healthy figure.

• She is a popular Instagram star, YouTuber, and social media personality on platforms such as Twitter, Facebook, Instagram, and Snapchat. She is well-known for her Instagram reels, dance videos, and stunning appearance.

• Prior to the TikTok app being banned in India, she was a tremendously popular TikTok short lip-sync video platform celebrity, with over 585k followers and 8.1 million likes on her official TikTok ID.

You Can Also Read About Other Influencers Like Deshna Dugad

Leave a Reply

Your email address will not be published.